Jennifer Lawrencen perheen maatila paloi maan tasalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Jennifer Lawrencen kotipuolesta on kantautunut traagisia uutisia. Näyttelijän perheen kesäleirinäkin toiminut maatila on palanut maan tasalle tulipalossa.

Uutinen paljastettiin Kentuckyssä sijaitsevan Camp Hi-Ho -kesäleirin Facebook-sivulla. Leirin päärakennuksena toiminut lato tuhoutui palossa lähes täysin. Kukaan ei kuollut tai loukkaantunut tulipalossa.

– Joudumme raskain sydämin vahvistamaan menettäneemme ladon palaneen eilen kauheassa tulipalossa. Olemme kiitollisia siitä, ettei ihmisiä tai eläimiä loukkaantunut. Suremme kuitenkin vuosien raskaan työn ja näiden seinien sisällä luotujen muistojen menettämistä, tiedotteessa kuvailtiin.

Tulipalon syy on TMZ-sivuston mukaan toistaiseksi epäselvä. Jennifer Lawrencen kerrotaan vierailleen maatilalla vielä kuuluisuuteen nousemisen myötäkin. Näyttelijän veli, Blaine Lawrence on kertonut suunnittelevansa jo tilan uudelleenrakentamista ja kesäleiritoiminnan jatkamista jo kesällä 2021.