Saksalainen penispatsas kadonnut mystisesti – poliisi tutkii asiaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksan Münchenin lähellä sijaitsevalle Grünten-vuorelle ilmestyi muutama vuosi sitten valtavaa miehen sukuelintä esittävä patsas. Kukaan ei tiennyt, kuka hepin oli sinne pystyttänyt. Nyt fallinen puuveistos on kuitenkin kadonnut yhtä yllättäen, kuin se oli ilmestynytkin.

Kaksimetrinen ja 200 kiloa painava patsas oli ilmeisesti kaadettu kirveellä ja kuljetettu pois viikonlopun aikana. Jäljelle jäi vain tynkä ja patsaasta irronneita puulastuja. Paikallinen poliisilaitos ilmoitti maanantaina alkaneensa tutkia tapausta, todeten tosin etteivät he tiedä mitä tekevät vaikka penisvaras löydettäisiinkin.

Mystisesti vuorelle ilmestynyt penispatsas oli suosittu kohde alueella liikkuneiden turistien keskuudessa, ja esimerkiksi läheisen Rettenbergin pormestari Nikos Weissinger kuvailee sen katoamista BBC:n mukaan häpeälliseksi. Patsaan alkuperä on edelleen mysteeri, sillä kukaan ei ole ilmoittanut olevansa sen valmistaja tai pystyttäjä. Yhden teorian mukaan kyseessä oli nuorista miehistä koostuvan ryhmän humoristinen lahja ystävälleen.