Vain elämää -hyväntekeväisyysjakso lauantaina – yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vain elämää -sarja on valloittanut suomalaisten musiikin ystävien sydämet. Nyt parhaillaan esitettävällä tuotantokaudella mukana olevat artistit valjastavat itsensä hyväntekijöiksi. Ohjelmassa nähdään lerikoisjakso lauantaina 5. joulukuuta.

– Lauantaina nähdään Vain elämää: Pelastakaa Lapset –hyväntekeväisyysjakso, jossa artistien kanssa tutustutaan niihin lapsiin ja nuoriin, joita Pelastakaa Lapset auttaa lahjoittajien tuella. Ohjelma avaa katsojille avun antamisen merkityksen lasten ja nuorten elämään. Katsojat saavat myös nauttia kauneimmista joululauluista ja aivan uusista kappaleista, joita Vain elämää -artistit ovat tehneet suurella sydämellään hyväntekeväisyysjaksoa varten.  

Hyväntekeväisyysohjelman Vain elämää -artistit ovat syksyn kaudelta tutut Arja Koriseva, Reino Nordin, Jannika B, Ressu Redford, STIG, Mariska, Herra Ylppö ja Klamydian Vesku. Kiihtyvä koronapandemia on lisännyt lasten eriarvoistumista ja syrjäytymisriskiä Suomessa. Useampi perhe on ajautunut taloudelliseen ahdinkoon. Kotimaamme lapset ja lapsiperheet tarvitsevat nyt vallitsevan koronakriisin seurauksena yhä enemmän monipuolista tukea.