Somejulkkis löytyi surmattuna ojasta – katosi Teksasissa kesken kiitospäivää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime perjantaina kesken kiitospäivän vieton kadonnut 26-vuotias malli ja sosiaalisen median vaikuttaja Alexis Sharkey on löydetty kuolleena. Häntä etsittiin vuorokauden ajan ennen kuin ruumis löytyi Teksasin Houstonin länsipuolella sijainneesta ojasta.

Lähipiiri huolestui, kun ei saanut yhteyttä naiseen. Katoamisilmoituksen tekivät Alexis Sharkeyn äti Stacey Clark Robinault ja aviomies Tom Sharkey. Tiedossa on, että Tomilla ja Alexis’lla oli ongelmia avioliitossa ja pariskunta harkitsi eroa. Naisen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Alexis löydettiin alastomana tien verestä, mikä järkyttää etenkin hänen äitiään. Nainen oli heitetty ojaan kuin roska. Sharkey oli muuttanut Houstoniin miehensä kanssa tänä vuonna heti tammikuun alussa. Ystävät ovat päättäneet selvittää tappajan henkilöllisyyden poliisin avustuksella. He keräävät myös rahaa hautajaiskustannuksia varten.