Taapero jäi Maseratiin lukkojen taakse – neuvokas tyttö avasi oven isänsä neuvoilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perhe oli poistumassa hotellista kun heidän eteensä tulikin eräs kinkkinen tilanne. Auton ovet olivat menneet lukkoon, avaimet olivat auton sisällä ja niin oli myös perheen pieni kaksivuotias tyttö London.

Vanhemmat olivat laittaneet tytön jo autoon odottelemaan siksi aikaa kun he pakkasivat Maseratiaan ollessaan poistumassa Bostonissa sijaitsevasta Lenox Hotel -hotellista. Auton ovet olivat yllättäin menneetkin lukkoon, mikä sai äidin ja isän kauhistumaan. Onneksi he eivät olleet vielä kiinnittäneet kaksivuotiaan tyttärensä turvavyötä, minkä vuoksi he alkoivatkin heti neuvomaan Londonia.

Perheenisä ohjasi tyttärensä etupenkille istumaan, minkä jälkeen hän yritti huudella neuvoja pikkuiselle oven läpi. Vanhemmat eivät olleet varmoja siitä, että onnistuisiko pieni tyttö avaamaan ovea omin avuin, mutta heidän yllätyksekseen hän lopulta tajusi mistä napista oli kyse ja onnistui saamaan oven lukon auki.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.