Cardi B turhautui fanien kritiikkiin: ”Rakastan seksiä ja haluan räpätä siitä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B on tunnettu useista hiteiksi nousseista kappaleistaan ja räväkästä persoonastaan. Nainen yllätti taannoin rohkealla WAP-kappaleellaan, jossa oli mukana vierailemassa myös Megan Thee Stallion.

Cardi B on turhautunut saamastaan huonosta palautteesta kappaleen sanoja koskien. Cardi B kertoi People-sivuston mukaan ihailevansa miehensä penistä ja rakastavansa omaa vartaloaan sekä seksin harrastamista, mikä onkin syy siihen, että nainen haluaa myös räpätä näistä asioista.

Tähti ihmettelee suivaantumisen määrää ja sitä, että naisartisteista yritetään hänen mukaansa leipoa liian neitseellisiä. Cardi B myöntää olevansa roolimalli siinä mielessä, että hänen kanssaan samankaltaisia naisia on paljon. Hän ei kuitenkaan yritä olla mitään mitä hän ei ole sen vuoksi, että häntä seurataan vaan aikoo jatkossakin laulaa juuri siitä mistä hän haluaa.