Kakkulapio tai veitsi hukassa? Näin kakun paloittelu onnistuu viinilasilla

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet on täynnä niin kutsuttuja life hackeja, eräänlaisia nykyajan Pirkka-niksejä. Toisinaan ne voivat tarjota todellisia arkea helpottavia vinkkejä, toisinaan luoda ennemminkin hämmennystä.

Viraalina viime päivinä levinneellä videolla esitellään jokseenkin erikoista kakkuihin ja leivonnaisiin liittyvää niksiä. Siitä saattaa olla apua, mikäli syystä tai toisesta juhlapaikasta ei satu löytymään esimerkiksi täytekakun paloitteluun soveltuvaa kakkulapiota tai veistä.

Hämmentävällä videolla täytekakkua jaetaan paloihin viinilaseilla. Lasit isketään suuosa edellä kakkuun, jolloin siitä saadaan helposti irti sopivan kokoisia paloja. Kakun voi jopa nauttia suoraan lasista, joten erillisille lautasille ei ole tarvetta.