Kardashianit soittelivat pilapuheluita tutuille – kuvasivat reaktiot videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjassa on nähty paljon hauskoja piloja, joita sisarukset ovat tehneet toisilleen ja äidilleen Kris Jennerille. Monimutkaisten ja pitkien jekkujen suunnittelu tuntuu olevan siskoksilla veressä, mutta nyt perhe päättikin pilailla tuttujensa kustannuksella.

Khloe Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hauskan videokoosteen, jossa nähdään miten heidän tuttunsa suhtautuivat yllättäviin videopuheluihin. Puheluihin vastaavat ihmiset luultavasti ajattelivat puhelun hyväksyttyään, että videoyhteyden toisessa päässä on joku Kardashianin tai Jennerin siskoksista. Sen sijaan vastaajia odottikin melko epätavallinen näky.

Soittamassa olivat Khloe, Kim ja Kourtney Kardashian sekä Kylie, Kendall ja Kris Jenner. Etenkin Kris Jennerin vakava ilme ja koko sisaruskatraan läsnäolo sai monet hämmäntymään. Hauskalla videolla nähdään miten muun muassa Dave Chapelle, Justin ja Hailey Bieber sekä Anastasia Karanikolaou reagoivat yllättävään videopuheluun.