Ultimaalinen bimbo esittelee takapuoltaan – syntisen punainen pitsiasu sopii jouluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hartaasti bimboblondin ulkonäköä havitteleva 22-vuotias Amber May on käyttänyt runsaasti aikaa ja rahaa saavuttaakseen överiseksikkään ulkonäön. Hän työskentelee aikuisviihdekanavan juontajana, mutta toimii mielellään itsekin pikkutuhmien valokuvien mallina.

Nyt neitokainen on julkaissut jouluisen otoksen, jossa on pääosassa hänen muhkea takamuksensa. Pakarat on punaisen pitsin alla jouluiseen tunnelmaan sopien. Hän on saanut juuri tällaisten heruttelukuvien avulla lisää seuraajia.

Brittiläinen Amber May on käyttänyt 40.000 euroa kauneutensa muokkaamiseen alle kahdessa vuodessa. Rintojen suurennusleikkauksen lisäksi hänen takapuoltaan on suurennettu ja nenää paranneltu. Lisäksi kasvoissa on runsain määrin täyteaineita.