Amelia Hamlinin mekko paljasti sisältönsä: ”Ehkä poistan tämän myöhemmin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tytär Amelia on jo vuosien ajan tehnyt nousevaa mallinuraa itselleen. Viime aikoina nuori nainen on kuitenkin ollut julkisuudessa lähinnä yksityiselämänsä vuoksi. 19-vuotias kaunotar alkoi tapailemaan 37-vuotiasta Scott Disickiä, mikä on saanut lehdistön ja paparazzit liikkumaan nuoren naisen perässä.

Amelia Hamlin on kerännyt omalle Instagram-kanavalleen jo vaikuttavan yleisön itselleen. Naista seuraa tällä hetkellä 716.000 ihmistä, jotka haluavat päivittäin tietää naisen kuulumiset. Nyt nuori kaunotar julkaisi itsestään kuvia, joissa hänellä on näyttävä läpinäkyvä mekko yllään.

Amelia esiintyy kuvissaan olkaimettomassa mekossa, josta näkyy täysin läpi. Verkkomainen materiaali paljastaa nuoren naisen rinnat kokonaan, mutta nännien näkyminen vaatteen läpi ei tunnu Ameliaa juurikaan häiritsevän. ”Tunsin oloni söpöksi, mutta saatan poistaa tämän myöhemmin”, nainen kommentoi omia kuviaan.