Erika ja Tom Girardia syytetään kavaltamisesta – avioerolla peiteltiin rikosta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tutuksi tullut Erika Girardi on ihastuttanut ohjelmassa hänen aviomiehensä Tom Girardin kanssa. Erika Girardi ilmoitti kuukausi sitten monien yllätykseksi, että hän on päättänyt erota miehestään 21 avioliittovuoden jälkeen.

Nyt Illinoisin liittovaltion tuomioistuin on syyttänyt Erika Girardia ja Tom Girardia kavaltamisesta. Pariskunta oli käyttänyt tuomioistuimen mukaan oman ylellisen elämäntyylinsä kustantamiseen rahoja, jotka kuuluivat Lion Air Flight 610 -lentoturman uhrien perheille.

People-sivuston saamien tietojen mukaan Tom Girardi on vaimonsa Erikan kanssa käyttänyt elämiseen rahoja, jotka Tomin olisi kuulunut ohjata oikeudessa edustamiensa lentotapaturman uhrien perheille. Sen sijaan rahat eivät löytäneet tietään leskeille ja orvoiksi jääneille lapsille vaan päätyivät Tomin ja Erikan omien menojen kattamiseen.

Tuomioistuimen mukaan Tom Girardi on yrittänyt avioeron myötä tapahtuvan varojen siirtelyn merkeissä peitellä rahoja ja kavalluksen jälkiä. Erika ja Tom Girardi eivät kumpikaan ole vielä antaneet kommentteja medialle syytöksiä koskien.