Isä julkaisi Janita Lukkarisen viimeisen viestin: ”Kiitos kaikille, rakkaudella Janita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suomalaiset saivat suru-uutisen realitytähti Janita Lukkarisen kuolemasta. Pitkään parantumatonta syöpää sairastanut Janita menehtyi reilu viikko sitten. Hänen faninsa saivat seurata läheltä taistelua syöpää vastaan, sillä Lukkarinen kertoi tuntemuksistaan avoimesti. Nyt Janitan isä on julkaissut tyttärensä viimeisen viestin sosiaalisessa mediassa.

– Kiitos kaikille ihanille ihmisille, jotka niin monin eri tavoin tuitte tällä raskaalla matkallani kohti ääretöntä. Uskon, että tuomalla julkiseksi tämän sairastamiseni alusta loppuun, saatoin omalta osaltani auttaa ja antaa tietoa sekä ymmärrystä kanssaihmisille syövästä ja omista näkemyksistäni sekä tavastani elää sen kanssa. Tapoja sairastaa on varmasti kuitenkin yhtä monta, kuin on ihmisiäkin ja sairaus etenee yksilöllisesti. Jokainen päivä ei ole hyvä, mutta siitä voi yrittää tehdä parhaan mahdollisen siihen hetkeen, Janita kirjoittaa isänsä julkaisemassa viestissä.

– Meistä jokainen on vastuullinen omasta elämästään ja myös siihen, miten voi kanssaihmisiään auttaa. Ne auttamisen muodot voivat olla niin moninaisia, mutta inhimillisiä. Tuomalla sairauteni syövän kanssa julkiseksi, oli tässä kohtaa elämää mahdollisuuteni auttaa teitä rakkaita kanssaihmisiä. Ehkä sinäkin kuitenkin sait jotain ajattelemisen aihetta omaan elämääsi ja ehkä myös näet jokaisen uuden päivän mahdollisuutena sanoa lähimmäisillesi ja rakkaillesi, olet tärkeä ja rakastan sinua, Janita jatkaa.

– Jokainen siihen auttamiseen omalla tavallaan kuitenkin pystyy, kun sisäistä rohkeutta, hyvyyttä ja kauneutta ihmisestä löytyy puolustaa ja auttaa lähimmäistä. Muista myös rakastaa lähimmäistäsi, vaikka et häntä tuntisikaan. Tämä lähimmäinen kuitenkin tuntee ja on lähimmäinen myös sinulle. Miten sinä voit omalta osaltasi auttaa tai tukea lähimmäistäsi? Jokainen kuitenkin joskus tulee tarvitsemaan lähimmäisen apua ja tukea tavalla tai toisella, ehkä juuri sinäkin. Kiitos kaikille, rakkaudella Janita Lukkarinen.

Janita Lukkarinen tuli suomalaisille tutuksi 19-vuotiaana vuonna 2012, kun hän osallistui Big Brother -realitysarjaan. Tuolloin Lukkarinen kertoi haaveilevansa hyvästä urasta, ihanasta perheestä, bilettämisestä ulkomailla ja julkisuudesta sekä silikonirinnoista. Julkisuutta hän saikin, sillä tumma kaunotar viihtyi parrasvaloissa. Sittemmin Janita nähtiin muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa. Syöpään sairastumisestaan Janita kertoi sosiaalisessa mediassa 24. heinäkuuta 2019, jolloin hän jo tiesi syövän olevan aggressiivinen.