Khloe Kardashianin vilauttelu jatkuu – yläosattomissa kenkämainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten monet hänen sisaruksistaan, on realitytähti Khloe Kardashian tullut tunnetuksi myös yrittäjänä. Tähti on toiminut muun muassa kenkiä valmistavan Good American -vaatemerkin yhtenä perustajana. Tähti on tietenkin toiminut itse brändinsä mainoskasvona.

Good Americanin tuoreissa mainoskuvissa huomio saattaa tosin kiinnittyä muihin asioihin kuin kenkiin. Tuoreessa mainoskampanjassa Khloe Kardashian nähdään nimittäin yläosattomissa. Nyt rohkeat kuvat ovat saaneet jatkoa.

Khloe Kardashianin tuorein Good American -otos on vielä aikaisempaa rohkeampi. Siinä 36-vuotias tähti nähdään edelleen yläosattomissa, tällä kertaa seisomassa kameran edessä vaatemerkkinsä korollisissa saappaissa ja stringityylisissä alushousuissa. Kuvatekstissä jalkineita kuvaillaankin kengiksi, jotka tukevat käyttäjänsä parhaita puolia.