Selena Gomezin fanit liittoutuivat Hailey Bieberiä vastaan – Justin puolusti tulisesti vaimoaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selena Gomezin fanit ovat aina liputtaneet Gomezin ja Justin Bieberin parisuhteen puolesta. Myrskyisästä lopusta huolimatta he eivät ole sisäistäneet sitä, että Justin Bieber on onnellisesti naimisissa Haileyn kanssa ja Gomez itsekin on siirtynyt eteen päin elämässään.

Nyt Selena Gomezin fanit hyökkäsivät jälleen Hailey Bieberiä vastaan. Hailey oli pitämässä Instagram-liven, jossa hän vastailisi fanien kysymyksiin. Eräs Gomezin fani näki tämän oivana tilaisuutena liittoutua naista vastaan ja pommittaa kommenttikentän täyteen viestejä, joissa kerrottiin Selena Gomezin olevan parempi nainen Justinille. Superfani kehotti kaikkia muitakin Selena Gomez -faneja tekemään samoin.

Vihakommentit ja niiden lähteen nähtyään Justin Bieber päätti kommentoida tapausta hänen omassa Instagram-tarinassaan. Mies halusi jakaa tapauksen, että muutkin näkisivät mitä he joutuvat päivittäin sietämään. Bieber haluaa kuitenkin muistaa, että luultavasti fanilla itsellään on todella kurja elämä ja paha olo, koska hän haluaa käyttää noin paljon aikaansa pahan olon levittämiseen. Justin Bieber kuitenkin anelee ihmisiä olemaan kiusaamatta ihmistä, jota hän rakastaa eniten.