Erika Girardi julkaisi alastonkuvansa – ei kommentoi kavallussyytteitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tutuksi tullut Erika Girardi on ihastuttanut ohjelmassa hänen aviomiehensä Tom Girardin kanssa. Erika Girardi ilmoitti kuukausi sitten eroavansa miehestään 21 avioliittovuoden jälkeen. Sen jälkeen avioparia on syytetty kavalluksesta.

Erika Girardi ei ole ottanut kantaa negatiivisiin uutisiin, joita hänen ympärillään nyt liikkuu. Nainen kuitenkin päätti julkaista todella näyttävän alastonkuvansa Instagram-kanavallaan. Mustavalkoisessa kuvassa 49-vuotias Girardi poseeraa lattialla makoillessaan pelkissä tangoissa esitellen koko vartalonsa kameralle.

Illinoisin liittovaltion tuomioistuin on syyttänyt Erika Girardia ja Tom Girardia Lion Air Flight 610 -lentoturman uhrien perheiden kavaltamisesta. Pariskunta on käyttänyt tuomioistuimen mukaan oman ylellisen elämäntyylinsä kustantamiseen rahoja, jotka kuuluvat lentoturman uhrien perheille ja jotka Tom Girardin olisi pitänyt edustamilleen henkilöille ohjata oman asianajotoimistonsa kautta. Sen sijaan Girardit ovat käyttäneet leskeille ja orvoille kuuluvia korvauksia omien menojensa kattamiseen.