Ihmis-Kenit lomailivat yhdessä – rannalla enemmän muovia kuin tavallisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauneusoperaatioiden kautta toisensa tavanneet ihmis-Ken Justin Jedlica ja poikanukke Tyler Dyvig pitävät tiiviisti yhtä. Nyt kaverukset ovat matkustaneet Meksikoon Puerto Vallartaan. He esittelevät lomatunnelmia rannalta.

Justin Jedlican vartalo on toteutettu keinotekoisesti silikonilihaksilla. Sen sijaan 22-vuotiaan Tylerin ihanteena on mahdollisimman muovinen ulkonäkö ja hän on jopa muokannut hiusrajaansa alemmaksi saavuttaakseen ihanteidensa mukaisen ulkonäön. He esittelevät rantakuntoaan Instagramissa.

Tyler Dyvig uskoo, että 15-vuotiaana aloitetut kosmeettiset toimenpiteet estävät häntä tulevaisuudessa vanhenemasta ulkonäöltään. Mies muutti hiljattain Los Angelesiin, jossa hänellä on paremmat mahdollisuudet edetä muovista nukkea muistuttavana mallina urallaan.