Kuvankaunis Jesy Nelson löysi uuden rakkaan – romanssi näyttelijä Sean Sagarin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jesy Nelson on tunnettu suositusta Little Mix -yhtyeestä. Viime aikoina nainen on ihastuttanut fanejaan näyttävillä kuvillaan sosiaalisessa mediassa. Nyt kaunotar näyttää löytäneen rinnalleen uuden rakkaan.

Jesy Nelson erosi taannoin poikaystävästään Chris Hughesista, minkä jälkeen nainen kertoi avoimesti poteneensa sydänsuruja. Nyt 29-vuotias Nelson on kuitenkin löytänyt uuden rakkauden. Hän on alkanut tapailemaan 30-vuotiasta näyttelijäkomistusta Sean Sagaria, johon nainen on hyvin rakastunut.

Jesy Nelson ja Sean Sagar nähtiin Daily Mail -sivuston mukaan Oxfordshiressa romanttisella kävelyllä, jossa he olivat pysähtyneet juttelemaan perheelle, jolla oli mukanaan pieni tyttövauva. Nelson oli ollut vauvasta hyvin innoissaan ja sanonut, että hänelläkin on vauvakuume.