Sukeltaja kohtasi vasarahain meressä – hurja tilanne videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki sukeltajien valtameressä kohtaamat eläimet eivät suinkaan ole ystävällisiä. Taannoin eräs australialainen mies päätyi vaaralliseen kohtaamiseen vasarahain kanssa. Kohtaaminen ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi sukeltajan GoPro-kameran ansiosta.

Dion Creek oli metsästämässä rapuja Magpie Reefissä, kun hän kohtasi jotain äyriäisiä suurempaa. Miehen yllätti suurikokoinen vasarahai, juuri kun hän oli säätämässä GoPro-kameraansa. Hai yritti hyökätä hänen kimppuunsa.

Creek kertoo lyöneensä vasarahaita kolme kertaa kameransa selfiekepillä, ja lopulta petokala jätti hänet rauhaan. Sukeltaja kuvaili 9News-uutissivustolle tunteneensa olonsa onnekkaaksi selvittyään kohtaamisesta ehjin nahoin. Hän kertoo aikovansa jatkossa olla enemmän varuillaan sukellusretkiensä aikana.