Kim Kardashian porealtaassa häviävän pienissä biksuissa – kuva sekoitti somen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa liikenaisena ja realitytähtenä tunnettu Kim Kardashian vetäytyi taannoin nauttimaan perheensä kanssa luonnon rauhasta. Perhe suuntasi talvisella Tahoejärvellä sijaitsevaan luksuslomakotiin, josta avautuivat huikeat näkymät järvelle ja vuorille.

Talvisesta tunnelmasta huolimatta Kim Kardashianilla oli syytä esitellä kameralle bikinivartaloaan. Hänet nähtiin nimittäin Instagramissa jakamissaan kuvissa nauttimassa ulkoporeammeen kuumasta kylvystä vihreissä bikineissä. Otokset keräsivät nopeasti miljoonia tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa.

Yli 1 500 neliömetrin Gunbarrel Lodge -luksuslomakotiin on tutustuttu muun muassa Kardashianit-realitysarjassa. Lomakodissa on Daily Mailin mukaan yhteensä 17 makuuhuonetta, ja sen vuokraaminen maksaa 6 000 dollaria yhdeltä yöltä.