Madonna otti ensimmäisen tatuointinsa – ranteeseen mystinen kirjainyhdistelmä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popin kuningatar Madonna muutti taannoin tyyliään äänestyspäivän kunniaksi ja esitteli seuraajilleen pinkit hiuksensa samalla kun hän pyysi amerikkalaisia fanejaan äänestämään Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Nainen on myös useaan otteeseen muuttanut kasvojensa piirteitä kauneuskirurgian avulla. Yhtäkään tatuointia tähdellä ei kuitenkaan ennen tätä päivää ole ollut.

Nyt 62-vuotias Madonna päätti, että on viimein oikea aika hankkia hänen ensimmäinen tatuointinsa. Nainen julkaisi Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa hänet nähdään suunnittelemassa tatuointia taiteilijan kanssa ja kuvan, jossa hän makaa samalla kun tatuointia tehdään tähden ranteeseen.

Madonna luotti tatuoinnin teossa Shamrock Social Club -tatuointiliikkeen ammattilaiseen. Hän otti ranteeseensa tekstin LRDMSE. Kirjaimet ovat peräisin hänen kuuden lapsensa etunimien ensimmäisistä kirjaimista.