Madonnan Lourdes-tytär alusvaatemalliksi – mukana rohkeassa kampanjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lourdes Leon on poptähti Madonnan ja kuubalaisnäyttelijä Carlos Leonin 24-vuotias tytär. Vanhempiensa ulkonäkögeenit perinyt nuori nainen on luonut uraa mallina, esiintyen tunnettujen merkkien mainoskampanjoissa.

Nyt Lourdes Leon nähdään mallina Parade x Juicy -vaatemallistoa esittelevissä rohkeissa mainoskuvissa. Niissä tähti esittelee Juicy Couturen ja Paraden yhteistyön tuloksena syntyneitä alus- ja urheiluvaatteita. Kampanjassa on mukana myös muun muassa malli Ashley Graham.

Madonna ja Carlos Leon seurustelivat vuosina 1995-97. Nykyään näyttelijänä tunnettu Leon oli tuolloin myös Madonnan henkilökohtainen valmentaja. Mallina työskentelyn lisäksi Lourdes Leon on muun muassa toiminut suunnittelijana äitinsä Material Girl -vaatemallistossa ja avustanut hänen MDNA-albuminsa teossa.