Ben Affleckin ja tyttöystävä Ana de Armasin avoliittoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ben Affleck erosi joitain vuosia sitten pitkäaikaisesta vaimostaan, näyttelijä Jennifer Garnerista. Eron myötä alkoholiongelmien kanssa paininut tähti on sittemmin löytänyt rinnalleen uuden armaan. Koronan vuoksi runsaasti yhteistä aikaa viettäneen parin suhde on edennyt nopeasti.

Ben Affleck seurustelee nykyään 32-vuotiaan kuubalaisnäyttelijä Ana de Armasin kanssa. Pariskunnan suhteen kerrotaan pysyneen vahvana, ja taannoin he muuttivat jo yhteen. People-lehden mukaan Armas asuu nykyään Affleckin Los Angelesissa sijaitsevassa kodissa ja on asettanut Kalifornian Venicessä sijaitsevan vanhan kotinsa myyntiin.

Ana de Armas tunnetaan muun muassa Blade Runner 2049 sekä Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä -elokuvista ja tulevasta James Bond -seikkailusta No Time to Die. Tähti on seurustellut Ben Affleckin kanssa keväästä saakka. Pariskunta on jo ehtinyt vierailla yhdessä Armasin kotiseudulla Kuubassa.