HBO työstää uutta versiota suositusta True Blood -sarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n suositussa True Blood -sarjassa seurattiin vampyyrien ja ihmisten elämää pienessä kaupungissa Yhdysvaltojen Louisianassa. Nyt vuosina 2008-2014 Yhdysvalloissa seitsemän kauden ajan esitetystä sarjasta työstetään uutta versiota.

Alkuperäisen True Bloodin luoja Alan Ball tulee toimimaan uuden sarjan tuottajana. Sen pilottijakson käsikirjoittajiksi on Deadline-sivuston mukaan kiinnitetty Riverdale-sarjan luoja Roberto Aguirre-Sacasa ja NOS4A2-sarjan luoja Jami O’Brien.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, tuleeko uusi True Blood jatkamaan alkuperäisen sarjan juonta vai onko kyseessä täysin oma kokonaisuutensa. Charlaine Harrisin Sookie Stackhouse -kirjoihin perustuvan sarjan keskeisissä rooleissa nähtiin muun muassa Anna Paquin, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer, Rutina Wesley, Joe Manganiello ja Deborah Ann Woll.