Miley Cyrus paljasti raitistumisen syyn – pelkäsi kuolevansa 27-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Niin kutsutulla 27-kerholla viitataan lukuisiin kuuluisuuksiin, jotka ovat menettäneet henkensä 27-vuotiaana. Heihin lukeutuvat muun muassa muusikot Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison ja Amy Winehouse. Useissa tapauksissa kuolemien taustoihin liittyi päihteiden käyttöä.

Taannoin 28 vuotta täyttänyt poptähti Miley Cyrus lopetti päihteiden käytön aikaisemmin tänä vuonna. Nyt hän on paljastanut syyn päätökselleen. Tähden mukaan hän pelkäsi liittyvänsä myös 27-kerhoon, mikäli alkoholin ja huumeiden käyttö jatkuisi samaan malliin kuin aikaisemmin.

– 27 oli ikävuosi, jolloin minun täytyi todella suojella itseäni. Halusin raitistua, sillä olemme menettäneet niin monia ikoneita 27-vuotiaana. Se on käänteentekevä ikä. Joko aloitat uuden luvun elämässäsi tai sitten se on siinä, Miley Cyrus pohti Apple Musicin tuoreessa haastattelussa.