Better Call Saul -tähdestä toimintasankari John Wickin luojan uuteen elokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bob Odenkirk tunnetaan parhaiten Breaking Bad ja Better Call Saul -sarjojen lipevänä asianajajana, Saul Goodmanina. Pian pääosin komedia- ja draamarooleista tunnettu tähti tullaan näkemään kuitenkin valkokankaalla hieman toisenlaisissa merkeissä.

Bob Odenkirk esittää Nobody-elokuvassa päällisin puolin rauhallista perheenisää. Miehestä paljastuu aivan uusia puolia ja kykyjä perheensä kodin jouduttua varkaiden kohteeksi ja hänen joutuessaan paikallisen huumepomon vihan kohteeksi.

Nobody-elokuvan on käsikirjoittanut John Wickin luonut Derek Kolstad, ja sen on ohjannut muutaman vuoden takaisesta Hardcore Henry -elokuvastaan tunnettu Ilya Naishuller. 26. helmikuuta 2021 Yhdysvaltojen ensi-iltansa saavasta elokuvasta saadaan esimakua tuoreessa trailerissa.