Päästä varpaisiin tatuoitu voodoo-papitar: ”He kutsuvat minua paholaiseksi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Voodoosta tiedetään yleisimmin vain omituiset nuket, joita pistellään neuloilla. Todellisuudessa kyse on aidosta uskonnosta, jossa tehdään uhrauksia ja tunnetaan useita eri jumalia. Filippiiniläinen nainen on yksi maailman voodoo-papittarista.

DeeDee Villegas on tatuoinut itsensä päästä varpaisiin. Jopa hänen silmämunansa ovat pikimustat. Hän saa runsaasti vihapalautetta netissä ja ihmiset ovat verranneet naista paholaiseksi. Onneksi sosiaalinen media on myös tarjonnut iloa ja onnea, sillä hän tapasi sitä kautta poikaystävänsä.

Voodoo-papittaren TikTok-videot ovat keränneet hänelle miljoonan seuraajan faniryhmän. Hän esittelee rituaalejaan ja uskonoppejaan, jotka eivät loppujen lopuksi olekaan niin hurjia, miltä ensin saattavat kuulostaa. Voodoota harjoitetaan myös Yhdysvalloissa, lähissä haitilaisten siirtolaisten suosimalla New Orleansin alueella.