Abigail Ratchford joulun rintavin tonttukaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa. Edes jouluna.

Ratchford poseeraa parhaillaan somekuvassaan rintavana tonttukaunottarena, jollaista tuskin nähdään ikkunoiden takana tarkkailemassa lasten kiltteyttä ja tuhmuutta. Perheenisät tuskin olisivat pahoillaan, vaikka Abigailin tonttulakki vilahtaisi ikkunan takana.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.