Kim Kardashian hämmensi tyylillään – oma kasvokuva bilemekossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on vienyt itsensä promoamisen aivan uudelle tasolle. Tähti herätti sosiaalisessa mediassa hämmennystä käyttämällä vaatekappaletta, jota koristivat hänen omat kasvonsa.

Kim Kardashian jakoi Instagramissa sarjan kuvia taannoisista KKW Beauty -mallistonsa valokuvaussessioista. Niissä tähden päällä nähdään muotoja korostava mekko, johon oli painettu hänen omien kasvojensa suurikokoinen kuva. Kardashian hehkutti rakastaneensa sitä kuvauspäivää, jolloin otokset ikuistettiin.

Kuvat otettiin tähden syntymäpäivänä julkaistun mallistoa varten. Tähden fanien harmiksi valtavalla Kim Kardashianin kasvojen kuvalla varustettu mekko ei ole myynnissä. Ainutlaatuinen vaatekappale valmistettiin Page Six -svalkoisesta kankaasta, joka jota oli käytetty kuvauksissa.