Kristin Cavallari biksuissa lemmenlomalla – mukana uusi rakas Jeff Dye

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Very Cavallari -realityohjelmassa esiintyvät kolmen lapsen vanhemmat, Kristin Cavallari ja Jay Cutler ilmoittivat keväällä erostaan. Eron jälkeen Kristin Cavallari halusi nauttia rauhassa sinkkuelämästään, mutta löysi kuitenkin jo melko pian rinnalleen uuden komistuksen.

Kolmen lapsen äiti Kristin Cavallari kertoi taannoin, että kymmenen vuotta kestäneen suhteen jälkeen hän haluaa olla yksin eikä kaipaa uutta miestä rinnalleen. 33-vuotias kaunotar alkoi kuitenkin melko pian tapailemaan koomikko Jeff Dyen kanssa. Nyt tapailu on Daily Mail -lehden mukaan vahvistettu seurusteluksi.

Kristin Cavallari ja Jeff Dye ovat tällä hetkellä yhdessä lemmenlomalla Meksikossa Cabo San Lucasissa. Pariskunta nähtiin lomalla useaan otteeseen pussailemassa ja halailemassa toisiaan uima-altaan edustalla. Pariskunta ei pystynyt pitämään näppejään erossa toisistaan.

Omalle Instagram-kanavalleen Kristin Cavallari julkaisi vain kuvan, jossa hän poseeraa yksin. Kuvassa nähdään upea iso uima-allas ja taustalla avautuva hiekkaranta ja merimaisema. Katsojan huomio kiinnittyy kuitenkin tähden bikinivartaloon, jota Cavallari esitteleekin itsevarmasti kuvaajalle.