Vuoden seksikkäin mies ottaa ilon irti tittelistä – avasi oman OnlyFans -tilinsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen näyttelijä Michael B. Jordan nimettiin äsken vuoden 2020 seksikkäimmäksi mieheksi. Hän on nyt avannut maksullisen OnlyFans -tilin, jonne aikoo julkaista materiaalia innokkaiden seuraajien iloksi.

Sen sijaan, että 33-vuotias näyttelijä käärisi rahoja omaan pussiin, aikoo hän lahjoittaa kaikki OnlyFans-tilin tulot hyväntekeväisyyteen. Jimmy Kimmel Liven ohjelmassa vieraillut mies on huolissaan koronapandemian vaikutuksista kampaamoalan yrityksiin ja aikoo tukea oppilaitoksia sivustollaan tienaamalla summalla.

Michael B. Jordan on tullut tunnetuksi menestyselokuvista, kuten Creed ja Black Panther. Yhdysvaltalainen People-lehti on nimennyt vuosittain seksikkäimmän miehen jo 35 vuoden ajan. Edellisvuosina tittelin ovat saaneet muun muassa John Legend, Idris Elba, Chris Hemsworth, Channing Tatum, Dwayne Johnson ja David Beckham.