Mieheni on palkkiometsästäjä -tähti kosi poikansa exää?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitysarjasta tutun palkkionmetsästäjä Duane ”Dog” Chapmanin vaimo Beth kuoli seitsemän kuukautta sitten syöpään. Nyt Duane on löytänyt rinnalleen uuden naisen lähipiiristä. Kyseessä on Moon Angell -niminen nainen.

Kaksikon väleistä on uutisoitu aiemminkin, mutta Duane on silloin kiistänyt suhteen. Kyseessä on hänen vaimonsa Bethin hyvä ystävä ja oman poikansa ex-tyttöystävä. Palkkionmetsästäjä kertoo Moonin auttaneen häntä elämänsä vaikeina aikoina. Duanen tytär Lyssa Chapman on arvostellut tilannetta kovasanaisesti.

Nyt on julkaistu traileri 6. helmikuuta esitettävästä Dr. Oz -ohjelmasta. Jaksossa nähdään, kun 66-vuotias Duane Chapman kysyy Moon Angellia vaimokseen. Popculture-lehti on kuitenkin uutisoinut, että kyseessä ei ole aito kosinta, vaikka se siltä kuulostaakin. Heidän kuitenkin tiedetään viihtyvän tiiviisti yhdessä, ja Moon Angell on kaiketi muuttanut pariskunnan entiseen kotiin.