Näin korona vaikutti Kauniit ja rohkeat -sarjaan – näyttelijät suutelevat mallinukkeja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemia on vaikuttanut merkittävästi useimpien sarjojen ja elokuvien tuotantoihin. Joskus viruksen leviämisen ehkäisyyn pyrkivät varotoimenpiteet saattavat herättää huvitusta tarkkasilmäisissä katsojissa.

Twitterissä levinneellä videolla nähdään, kuinka Kauniit ja rohkeat -sarjan tuotannossa on pyritty ehkäisemään mahdollisia koronatartuntoja. Siinä erään tähden sijaisnäyttelijänä toimii suutelukohtauksen aikana mallinukke. Valitettavasti mallinuken käyttö on niin ilmeistä, ettei ohtausta katsonut henkilö pystynyt pidättelemään nauruaan.

Nukkejen käyttö ei ole ainoa keino, jolla suutelukohtauksia on toteutettu korona-aikoina Kauniiden ja rohkeiden kuvauksissa. Tupottaja Bradley Bell paljasti taannoin Fortune-lehden haastattelussa näyttelijä Katrina Bowdenin tosielämän aviomiehen toimineen vastanäyttelijä Darin Brooksin sijaisnäyttelijänä kohtauksessa, jossa kaksikon piti suudella.