Jalkakäytävä jäätyi luistinradaksi – valvontakameran videosta tuli viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musta jää voi aiheuttaa ongelmia ja onnettomuuksia niin auto- kuin kävelyteilläkin. Ukrainan pääkaupungin, Kievin kaduilla liikkuminen osoittautui viikonloppuna paikoitellen miltei mahdottomaksi sen ansiosta.

Kievin kadut olivat saaneet päälleen salakavalan jääkerroksen voimakkaiden sateiden ja niitä seuranneiden pakkaskelien ansiosta. Kaduilla käveleminen muuttui haastavaksi, mikä käy ilmi viraalina levinneellä valvontakameran videolla.

Twitterissä levinneellä videolla nähdään nainen, joka ei käytännössä kykene liikkumaan eteenpäin ylämäessä liian liukkaan jään ansiosta. Lopulta hän vaikuttaa luovuttavan ja valitsevan mielummin kiertoreitin. Video herätti katsojissa sosiaalisessa mediassa paitsi huvittuneisuuden myös samaistumisen tunteita, ja naisen ahdingon kuvailtiin jopa tiivistävän useimpien ihmisten koettelemukset vuonna 2020.