Lady Gaga poseerasi estottomasti yläosattomissa: ”Nostamme hiukan lämpötiloja”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien muiden supertähtien tavoin Lady Gaga on laajentanut viime vuosina repertuaariaan viihteen parista omaan brändiin. Laulaja-lauluntekijä perusti vuonna 2019 HAUS Laboratories -kosmetiikkabrändin, jonka tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Lady Gaga on tietenkin toiminut itse HAUS Laboratoriesin tuotteiden mainoskasvona. Nyt tähti on jakanut Instagramissa kuvan brändinsä tuoreesta mainoskampanjasta, jossa hänet nähdään poseeraamassa yläosattomissa pelkät hiukset rintojensa peittona.

– Sää on ehkä kylmenemässä, mutta me nostamme hiukan lämpötiloja, kuvatekstissä vihjattiin silmäniskuhymiön kera.

Lady Gaga julkaisi aikaisemmin tänä vuonna tuoreimman Chromatica-albuminsa. Myös näyttelemisen pariin laajentanut tähti kiinnitettiin taannoin näyttelemään ex-aviomiehensä Marizio Guccin murhauttanutta Patrizia Reggiania Ridley Scottin tulevassa elokuvassa.