Toisen maailmansodan kranaatti räjähti keittiössä – äiti ja tytär luulivat valaan oksennukseksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Brittiläinen äiti löysi tyttärensä kanssa Kentissä sijaitsevalta rannalta jotain, jonka he luulivat olevan fossiili. Löydös paljastui joksikin aivan muuksi. Se aiheutti vaaratilanteen perheen kotona.

Jodie Crews ja hänen tyttärensä Isabella olivat yrittäneet selvittää internetissä, mikä heidän rannalta löytämänsä esine oli. Joku epäili kyseessä olevan valaan oksennusta, eli ambraa, ja kehotti selvittämään asian koskemalla sitä kuumalla neulalla. Jodien yllätykseksi esine alkoi kuitenkin savuamaan.

Äiti ja tytär menivät paniiikkiin, ja Jodie heitti esineen nopeasti keittiön lavuaariin jossa se räjähti palamaan. Nainen peitti palavan löydöksen kostealla pyyhkeellä. Naapurit hälyttvät paikalle palokunnan.

Esine paljastui vasta onnettomuuden jälkeen toisen maailmansodan aikaiseksi kranaatiksi. Jodie Crews on Daily Mail -lehden mukaan kiitollinen siitä, ettei tilanteessa käynyt huonommin. Hän aikoo jatkossa jättää löytämänsä oudot esineet rannalle.