Pelicans-TPS -ottelussa yksi katsoja – sitäkin kovempi meno katsomossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen koronatilanne on vaikeuttanut merkittävästi Liigan ottelujen järjestämistä, koska ottelut joudutaan pelaamaan tyhjille katsomoille tiukkojen kokoontumisrajoitusten vuoksi. Lahden Pelicans kohtasi tänään kotonaan TPS:n, ja turkulaiset joutuivat tällä kertaa poistumaan tyhjin käsin lahtelaisten vietyä ottelun maalein 3-2.

Yleisradion Teksti-tv.

Teksti-televisiossa jääkiekon seuraajien huomio kiinnittyi ottelun yleisömäärään, joksi ilmoitettiin tasan yksi. Ottelussa oli siis virallisesti yksi katsoja, ja vilkaisu joukkueen sosiaaliseen mediaan vahvisti asian. Päivitysten perusteella ottelun ainoan katsojan tunnelma oli melkoisen korkealla, sillä pelikaaninaamari päässään ja pelipaita yllään kotijoukkuetta kannustanut fani tarjosi pelaajille esimerkiksi villejä tanssikuvioita.