Piparkakkutalosta paljastui yllätysasukas – suurikokoinen hämähäkki

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Piparkakkutalojen ikkunoista saattaa kurkistella esimerkiksi piparkakku-ukkoja tai suklaajoulupukkeja. Australiassa piparkakkurakennelmien sisältä saattaa sen sijaan paljastua jotain aivan muuta.

Sydneyssä asuva Katie Gompertz oli päättänyt luoda kotiinsa hieman jouluhenkeä piparkakkutalolla. Sen sijaan että nainen olisi tehnyt sellaisen itse, osti hän makeisrakennelman valmiina kaupasta. Gompertzin yllätykseksi hän huomasi pian talossa olevan jo asukas, suurikokoinen jahtihämähäkki.

Hämähäkki ei asunut piparkakkutalossa yksin, sillä ötökkä oli ehtinyt jo muniakin rakennelmaan. Gompertzin lapsista 8-vuotias tytär oli järkyttynyt hämähäkistä, 10-vuotias puolestaan innoissaan. 9News-sivuston mukaan hän oli vain todennut, ettei hämähäkin löytyminen piparkakkutalosta ollut vuonna 2020 yllätys.