Taylor Rossin biksut eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana muutama vuosi sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Tänä vuonna Taylor Ross on joutunut viihdyttämään someseuraajiaan lähinnä arkistokuvilla, mutta viime viikkoina hän on esitellyt myös tuoreempia kuviaan varsinkin lomaillessaan Floridassa Juno Beachin kaupungissa. Nyt vuorossa on kuitenkin Jupiterin kaupunki Floridassa, jossa Taylor poseerasi erittäin niukoissa biksuissa laiturilla.

Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.