Amy Schumer paljasti sairastavansa Lymen tautia – uskoo saaneensa sen jo vuosia sitten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer sai hänen miehensä Chris Fischerin kanssa noin vuosi sitten pojan, jolle he antoivat nimeksi Gene David Fischeriksi. Amy Schumer on viettänyt viime aikoina melko rauhallista perhe-elämää yhdessä miehensä ja taaperonsa kanssa. Nyt hän on kertonut sairastavansa Lymen tautia.

Amy Schumer julkaisi hänen Instagram-kanavallaan itsestään lapsuuskuvan, jossa hän kalastaa. ”Onko kukaan saanut tänä kesänä Lymen tautia?”, nainen kysyi kuvatekstissään. Schumer kertoo olevansa nyt antibioottikuurilla ja toivoo pääsevänsä sairaudesta pian eroon.

39-vuotias Amy Schumer epäilee saaneensa taudin jo vuosia sitten, koska ei tiedä tarkalleen milloin se on voinut häneen tarttua. Hän myös tiedustelee seuraajiltaan voiko lääkekuurin aikana nauttia lasillisen tai kaksi viiniä. Fanit ovat toivoneet tähdelle parantumista, minkä lisäksi moni on kehottanut häntä kysymään neuvoa suoraan lääkäriltään sosiaalisen median sijaan.