Billie Eilishin menestys on muuttanut häntä – sama haastattelu neljänä vuotena peräkkäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nopeasti maailmanmaineeseen noussut laulaja-lauluntekijä teki todellisen läpimurtonsa viime vuonna Bad guy -nimisellä hitillään, jota seurasivat megasuositut When the party’s over ja everything i wanted -kappaleet. Naisen elämä on suosion myötä muuttunut viime vuosien aikana todella paljon, mikä käy ilmi myös tähden antamista haastatteluista.

Vanity Fair -lehti aavisti nuoren tähden tulevan nousun jo neljä vuotta sitten haastatellessaan tällöin 15-vuotiasta Billie Eilishia. Sama haastattelu toteutettiin myös vuonna 2018 ja 2019, mikä tekeekin videohaastattelusta melko ainutlaatuisen katsauksen nuoren naisen kehitykseen artistina. Nyt sama haastattelu on toteutettu jo neljättä vuotta peräkkäin.

Ensimmäisen ja viimeisen haastattelun välillä on ehtinyt tapahtumaan todella paljon. Nainen on saanut kymmeniä miljoonia faneja, lukuisia julkkisystäviä sekä useita tunnustuksia, Grammy-pystejä ja listaykkösiä omalla musiikillaan. Billie Eilishin seuraajamäärät ovat kasvaneet maailmanlaajuisesti huikeisiin lukemiin. Nainen tuntee olonsa tällä hetkellä hyvin siunatuksi ja onnekkaaksi hänen menestyksensä myötä.