Madison Beer tihkuu erotiikkaa – reikäinen asu ei paljoa peittänyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja laulunkirjoittaja Madison Beer on tuore poplupaus, jonka ura on lähtenyt todelliseen nousukiitoon etenkin tänä vuonna julkaistujen hittien ansiosta. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muassa kappaleet Selfish ja Good In Goodbye.

Madison Beer on näyttävä kaunotar, jota etenkin nuoret tytöt ihailevat. Nyt 21-vuotias tähti esitteli hieman seksikkäämpää puolta itsestään. Nuori nainen julkaisi itsesään kuvan, jossa hänen yllään nähdään todella paljastava asu. Asussa on paljon aukkoja, jotka paljastavat naisen jalat, osan takapuolesta ja tähden kyljistä.

Madison Beer julkaisi juuri uuden Boyshit-nimisen kappaleen, joka tulee olemaan myös hänen tulevalla debyyttialbumillaan. Tähden Life Support -nimeä kantava albumi julkaistaan vuodenvaihteen jälkeen 26. helmikuuta.