The Killers lanseerasi oman chilikastikesarjan

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rockyhtye The Killers on tehnyt uuden, jokseenkin odottamattoman aluevaltauksen. Yhtye on laajentanut musiikista mausteiden pariin lanseeraamalla kokonaisen sarjan omia tulisia kastikkeitaan.

Käsintehdyt Hot Fuss, Fire in Bone, Caution ja Blowback -kastikkeet on kaikki nimetty The Killersin kappaleiden mukaan. Hot Fuss on kastikkeista miedoin, tulisuudeltaan 1/10. Tulisin sarjan tuotteista on puolestaan Blowback, jonka tulisuuden kuvaillaan olevan 10/10.

Kastikkeita kehotetaan nautittavaksi kuunnellen samalla The Killersin musiikkia. Kaikkia neljää eri kastiketta näyttävissä pulloissa sisältävä setti maksaa The Killersin verkkokaupassa 59,50 dollaria, eli noin 49 euroa, ja niitä tuodaan myyntiin 2 500 kappaleen rajoitettu erä. The Killers julkaisi tänä vuonna myös tuoreimman Imploding the Mirage -albuminsa.