Uskomaton tilanne videolla – koira söi oikeasti pojan kotiläksyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koululaisten vakioselitys tekemättä jätettyjen kotiläksyjen kohdalla on vuosikausia ollut se, että perheen lemmikki on tuhonnut ne. Harva opettaja enää tänä päivänä uskookaan koiran syöneen kotiläksyjä, koska he ovat kuulleet saman selityksen niin monta kertaa.

Nyt eräällä pojalla on kuitenkin todisteita siitä, että hänen koiransa oikeasti söi kotiläksyt. Kodin turvakameran kuvaamalle videolle onnistui tallentumaan tilanne, jossa perheen koira kiinnostuu pöydällä olevista papereista. Koira nappaa paperit suuhunsa ja omistajansa nukkuessa ja alkaa leikkimään niillä.

Videolla nähdään miten nuoret opiskelijat nukkuvat sikeästi eivätkä ole tietoisia siitä mitä lemmikit puuhaavat heidän matkatessa höyhensaarilla. Läksyt pöydältä napannut koira saa vielä perheen toisenkin lemmikin innostumaan leikeistään, minkä jälkeen kummatkin koirat repivät tehtäväpapereita lattialla.