Kauneusguru antoi murska-arvion Selena Gomezin tuotteille – näin Rare Beauty vastasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu kauneus- ja meikkiaiheista videoblogia YouTubessa pitävä Patrick Starrr on hyvin tunnettu tekijä kosmetiikan parissa. Starrr tekee usein uusien tuotteiden arvosteluja ja nyt hän päätti arvostella Selena Gomezin lanseeraamat Rare Beauty -sarjan meikkituotteet, jotka eivät tuntuneet häntä juurikaan miellyttäneen.

Yleisesti Selena Gomezin meikkituotteet ovat saaneet hyviä arvosteluja sosiaalisen median vaikuttajilta ja kauneusbloggaajilta. Patrick Starrrin arvostelu kuitenkin yllätti monet. Hän ei tuntunut pitävän yhdestäkään meikkituotteesta ja toi niistä ilmi pelkkiä vikoja. Sen lisäksi hän vertasi jokaista tuotetta omiin tuotteisiinsa ja antoi ymmärtää, että Rare Beauty on huono kopio moniin tuotteisiin verrattuna.

Patrick Starrr alkoi nopeasti saamaan negatiivisia kommentteja julkaisemansa YouTube-videon alle, koska monien mielestä hän oli kohtuuton ja ilkeä arvostellessaan tuotteita. Selena Gomezin Rare Beauty -yhteisö oli huomannut Starrrin arvostelun ja päätti ottaa kritiikin hyvin arvokkaasti vastaan.

– Muistakaa, että kaikilla on omat mieltymykset meikin suhteen eivätkä kaikki tuotteet sovi kaikille. Se on ok! Patrick Starrr on niin positiivinen ääni tässä yhteisössä ja uskomaton tekijä ja yrittäjä, joten näytetäänhän hänelle pelkkää rakkautta, Rare Beauty kommentoi Twitterissä.