XL-biksumalli Lizzo 10 päivän smoothie-kuurille – fanit suivaantuivat

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosien aikana poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Nainen osaa laulaa, räpätä ja soittaa huilua, minkä lisäksi hän on myös esiintynyt muun muassa uudessa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa. Lizzo on myös hurmannut miljoonat seuraajansa sosiaalisessa mediassa kehopositiivisuuden sanansaattajana.

Lizzo on aina ollut hyvin ylpeä omasta vartalostaan ja esitellyt sitä kanavallaan alusvaatteet yllään. Nyt nainen esitteli TikTok-kanavallaan 10 päivää kestäneen smoothie-paaston, jonka vuoksi tähti saikin paljon lokaa niskaansa seuraajiltaan. Monien mielestä Lizzo esittelee epätervettä tapaa yrittää laihtua nopeasti ja näännyttää itseään.

Lizzon mukaan kyse ei kuitenkaan koskaan ollut laihduttamisesta. Artisti on tuoreissa videoissaan selventänyt, että hän söi Meksikon matkallaan todella epäterveellistä ja tulista ruokaa ja joi paljon alkoholia. Nainen halusi terveytensä takaisin, minkä vuoksi hän päätti ryhtyä smoothie-paastoon, jonka avulla hänen kehonsa pääsisi puhdistumaan ja saisi tauon epäterveellisistä ruoista.

Nainen joi paaston aikana paljon erilaisia smoothie-juomia, teetä ja vettä. Sen lisäksi hän sai kymmenen päivän aikana syödä satunnaisesti proteiinipatukoita, pähkinöitä, omenaviinietikassa kastettuja kurkkusiivuja ja paastoon kuuluvia ravintolisiä. 10 päivän Lizzo voi mielestään paljon paremmin ja hän huomasi myös unenlaatunsa parantuneen.

@lizzo

practice safe detoxification y’all.

♬ mario sound – mandycap

@lizzo

Watch me do JJ smith’s 10-day smoothie detox *cue inspirational music*

♬ Thick – Chiller Tribe Mosy

@lizzo

Big girls do whatever u want with your bodies!!! I’m just as proud of my results from my smoothie detox as I am of my belly curves and swerves ❤️

♬ original sound – lizzo