Bella Hadid hurmasi Batman-pahiksena – pukeutui vihreään lateksipukuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosien varrella moni julkkiskaunotar on nähty pukeutuneen naamiaisissa seksikkääksi Batman-pahikseksi, Poison Ivyksi. Hahmon ovat versioineet muun muassa poptähti Halsey ja räppäri Cardi B. Tällä kerralla huippumallin uraa tekevä Bella Hadid päätti esiintyä Poison Ivyn asussa.

Bella Hadid oli päättänyt olla tänä Halloweenina myrkyllinen ja viettelevä Poison Ivy. Hahmosta on nähty hyvin seksikkäitä ja paljasta ihoa esitteleviä asuversioita, mutta Hadidin luoma tyyli oli poikkeuksellisen peittävä. Näyttävyydessä se ei kuitenkaan jäänyt muiden tähtien asujen jalkoihin.

Asu oli vihreä lateksinen kokovartalopuku. Asuun oli yhdistetty vihreät nahkasaappaat ja muovista murattiköynnöstä tähden lanteille. Tyylin kruunasi vielä punaiset pitkät hiukset ja meikki, jossa Bella Hadidin silmien yläpuolelle oli kiinnitetty hehkuvan oranssin värisiä lehtiä.