Näin treenaat vatsaa ja pakaroita samanaikaisesti – ota nämä 4 tehokasta liikettä haltuun

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen aiheuttaman sosiaalisen eristäytymisen vuoksi moni on jättänyt menemättä kuntosalille siitä huolimatta, että ne ovat avanneet jälleen ovensa asiakkaille. Kuntosaleilla on tehostettu siivousta, minkä lisäksi monilla kuntosaleilla otetaan sisälle vähemmän asiakkaita ja heitä kehotetaan pitämään turvavälejä toisiinsa ja desinfioimaan käsiään ahkerasti.

Moni turvautuu kuitenkin yksin treenaamiseen kotona ja käyttää apunaan puhelimen sovelluksista löytyviä treenejä ja YouTubesta löytyviä kuntoiluvideoita. Nyt Poosh-kanavan julkaisemalla videolla esitellään neljä tehokasta kokovartaloliikettä, jotka treenaavat etenkin pakaroita ja vatsalihaksia samanaikaisesti.

Tehokkaiden ja useampia lihasryhmiä samanaikaisesti treenaavien liikkeiden tekeminen parantaa koordinaatiota ja tasapainoa, minkä lisäksi se pakottaa ihmisen keskittymään tekemiseen täysillä. Kaiken tämän lisäksi liikkeet säästävät myös aikaa ja helpottavat kotona treenaamista.