Billie Eilish nukkuu vanhempiensa sängyssä: ”Pelkään hirviöitä omassa huoneessani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähti Billie Eilish on kärsinyt kliinisestä masennuksesta kolme vuotta sitten. Naisella on edelleen erilaisia ongelmia muun muassa nukkumisen ja unen kanssa. Uniongelmiin kuuluvat toistuvat painajaiset, unihalvaukset ja muut levollista nukkumista haittaavat oireet.

Nyt 18-vuotias laulajatar on tunnustanut, että nukkuu usein vanhempiensa sängyssä. Hän kertoo pelkäävänsä omassa huoneessaan olevia hirviöitä. Billie Eilish: The World’s A Little Blurry -dokumentissa elämästään kertova neitokainen paljastaa, että nukahtaminen on hänelle äärimmäisen vaikeaa. Hän ei ymmärrä, miten toiset ihmiset voivat nukahtaa heti pistettyään päänsä tyynyyn.

Billie Eilish on ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt artisti, jonka kappale nousi Billboard Hot 100 Chartin ykkössijalle. Bad Guy -hitti soi edelleenkin radioasemilla, vaikka se ilmestyi 1,5 vuotta sitten. Hän on voittanut viisi Grammya.