Pamela Andersonin seksivideoskandaalista televisiosarja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pamela Anderson ja hänen silloinen aviomiehensä, Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee joutuivat vuonna 1995 kohun keskiöön. Syynä oli kaksikon kuherruskuukaudella kuvaama henkilökohtainen seksivideo, joka varastettiin ja vuoti julkisuuteen.

Nyt seksivideokohun pohjalta työstetään minisarjaa. Hulu-yhtiön Pam & Tommy -sarjassa Pamela Andersonia näyttelee Downtown Abbey ja Cinderella: Tuhkimon tarina -tähti Lily James, ja Tommy Leetä puolestaan Marvel-tähti Sebastian Stan. Deadline-sivuston mukaan koomikko Seth Rogen näyttelee I, Tony -ohjaaja Craig Gillespien minisarjassa seksivideon varastanutta miestä.

Pamela Anderson ja Tommy Lee menivät naimisiin vuonna 1995 tunnettuaan toisensa vain noin neljän päivän ajan. Anderson nosti seksivideon vuotanutta Internet Entertainment Group -yhtiötä vastaan kanteen, mutta tapaus sovittiin oikeuden ulkopuolella. Tommy Lee tuomittiin suhteen aikana vaimonsa pahoinpitelystä, ja pariskunta erosi lopulta vuonna 1998.