Joulumeikki helpot – korosta punaisia poskia, huulia tai sumusilmiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulun aikaan moni meikkaamisesta nauttiva haluaa kaivaa huulipuniensa joukosta kirkkaimman punaiset huulipunat uudelleen käyttöön. Nyt New Yorkiin muuttanut ranskalainen meikkitaiteilija Violette on opastanut uudella YouTube-videollaan miten kolme erityylistä jouluun sopivaa meikkityyliä syntyy käden käänteessä.

Pariisista kotoisin olevan Violetten mielestä huomio tulee olla joko poskissa, silmissä tai huulissa, mutta ei kaikessa samaan aikaan. Ensimmäinen meikkityyli on melko neutraali, jossa posket punataan näyttävästi vaaleanpunaiseksi, mutta huulet pidetään melko luonnollisena ja silmämeikki vaalean kullan sävyisenä.

Toisessa meikkityylissä huomio kiinnittyy kirkkaan punaisiin huuliin, jotka nainen maalaa Chanelin uudella huulipunasävyllä. Kolmannessa meikkityylissä pääosaan pääsevät silmät, joihin loihditaan musta meikki paksun kajaalin avulla. Muu meikki pidetään melko luonnollisena ja huulet vaalean mattaisena, jolloin tumma silmämeikki saa kaiken huomion.